Keressenek minket Online, bárhol-bármikor!
 
A kalkulátor csak irányadó, növények növekedési üteméhez igazíthatjuk a tőtávolságot, melyet 2-5 db/m mennyiségben határozunk meg.

Tegye be a kosárba, küldje el részünkre a kialakított ajánlatkérő felületen keresztül ajánlat kérését, írja le néhány gondolatban elképzeléseit és mi készítünk Önnek előzetes ajánlatot és javaslatot igényei szerint, amelyet elküldünk az Ön e-mail címére. Lehetősége van kérni növénytelepítéssel együtt is ajánlatot.

Szállítás: az ajánlatban a kiszállítási díjat is feltüntetjük.  50 000 Ft összegű vásárlás felett, ha  a kiszállítási helyszín nem haladja meg az 50 km-es távolságot, a kiszállítás ingyenes.


A Termékeink menü alatt válasszon a kategóriáink közül:

Lombhullatók: az általunk javasolt lombhullató sövényfajták szinte minden évszakban díszítenek, betegségeknek ellenállók. Metszésük, nyírásuk nem ad minden hónapban feladatot.

Örökzöldek: websövénynél a lomblevelű örökzöld válogatásunk megoldást kínálhat keskeny, szélesebb, árnyékos és napos fekvésű területek beültetéséhez egyaránt. Toszkán hangulat eléréséhez, a népszerű korallberkenye sövényt kombinálhatja például olasz ciprussal. Alacsony nyírt sövényt kialakíthat tiszafából, nagy méretű sövényt babérmeggyből.

HAMAROSAN! Térelválasztás-Espalier: használja erkélyeken, teraszokon, keskeny területeken, a helytakarékos megoldást kínáló kész sövény elemeinket, amelyek lombhullató és örökzöld növényekből vannak nevelve.


Weboldalunkon nincs lehetőség azonnali vásárlásra, minden esetben egyedi ajánlatot készítünk! 
Betöltés...